Vecka 37

publicerat i Gravid igen;
Här har ni alltså mig och magen och precis just nu är vi i vecka 37. Det är enligt appen 27 dagar kvar och vi har ca 10% kvar av graviditeten. Skrutten bökar och fixerar sig och lägger sig till rätt. Jag konstaterade för Robert att det är märkligt hur jag inte kunde känna något av det med Fiona, men nu känns det som att en mindre personbil försöker fickparkera i min punani och stundtals som att bebisen bara ska trilla ut. Men nu är det inte länge kvar oavsett!
Det allra mesta är klart förutom att vi inte har sängen på plats här hos oss men den är inte långt bort (utlånad till min syster) och förutom det så kan bebisen egentligen komma när den vill. Till och mitt järnvärde ligger på ett ok värde för att genomgå en förlossning  och även om det är ett udda utlåtande så låter det bra.
Med tanke på hur förlossningen gick med Fiona (läs mer här) så har vi fått tid hos en aurorabarnmorska i veckan. Som jag förstod det ska vi lägga upp en plan och prata igenom den förra förlossningen. Tanken är alltså inte att fråga om varken snitt eller igångsättning då jag inte vill ha något av det. Men att i alla fall ha ett mål för vad som ska hända denna gång med bedövning osv. känns väldigt bra. Ett av mina krav ska vara att jag vägrar bli opererad på förlossningen utan bedövning förutom någon skitpray i 1,5 - 2 timmar medan någon barnmorska verkar tro att jag är dum som ska tro på att "det är bara lite kvar".
Men - mer om förlossningar, planer och barnmorskor med olika rang senare i veckan när vi faktiskt träffat aurorabarnmorskan.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Ihh vad fort det har gått 37+ 4 kom vår tös =D

Svar: Ja det är nära nu! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Emma Engström:

Hoppas verkligen allt kommer gå bra! <3

Svar: Tack!! :) <3
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :