Loddo - Septemberboxen

publicerat i Samarbeten;
Jag är lite kluven till september månads upplaga av Loddos överraskningsbox. Jag blev glad för varenda liten grej för det är sånt jag vet att vi använder, men det innebär ju också att det inte var några nyheter? Och nej, det enda som vi inte har haft i vårt hem innan är den nya smaken med chiafrön och havssalt på Friggs Majskakor. Så innehållsmässigt var det en jättebra box men överraskningsmomement var mediokert. Vi ska dock ändå titta närmare på innehåller;
Grumme golvvåtmoppar. Engångsdukar som man fäter på Grummes flatmopp.
Color Catcher från Dylon. Dessa måste jag dock tipsa om och rekommendera. En sån duk i vilken tvätt som helst för att man kan blanda färger som man vill. Vi slipper alltså sortera en hel del tvätt och har alltid såna här hemma.
Friggs riskakor, chiafrön och havssalt samt dito i en portionsförpackning som inte är ekologiska. Detta är hands down mina favorit-majs-kakor så jag är glad och tacksam.
Nocco Caribbean, lanserades sommaren 2017 så en gammal klassiker som smakar som Karibien.
Nije Propud med smak av chokladboll. Smakar mest kokos men är väldigt god ändå.
Smakis med 30% mindre socker. Fiona recenserar genom att dricka upp allt, alltså var den god.
Prov på schampo och balsom från John Freida. Tips att ta med sig liknande förpackningar på en weekend så slipper man bära med sig massor.
Compeed skavsårsplåster. Som sagt - inga nyheter, men typ ett måste att ha hemma.
GUM Soft-picks, tandpetare.
Har ni Loddo? Vad tyckte ni om månadens box?
Loddo är en prenumerationslåda som kommer varannan månad och kostar 99 kr per box. Om ni använder koden "yb16" får ni 10% rabatt på första lådan. Läs mer och beställ på Loddos hemsida!

Taggar: loddo.se, loddobox, nije, överraskningsbox;

Kommentera inlägget här :