Höstfix

publicerat i Everyday, Gravid igen;
Nu är jag alltså officiellt föräldraledig och väntar på nedkomst. Min mamma kom i lördags och eftersom hon har barnvaktstjänst så är hon här tills det är dags, och det är så himla skönt, och lyxigt! Igår beordrade hon mig att lägga mig och vila medan hon var ute med Fiona. Jag var inte svårövertalad! Sedan anslöt jag mig till dem och planterade ljung. Vi har som mål att köra bort allt skräp från renoveringen och idag tar vi det sista sedan har vi en fin(are) uteplats med.
Det är annars 5 dagar kvar till bf och idag ska jag vill barnmorskan för kontroll. Jag gissar att det är hjärtljud och sf-mått som är aktuellt. Men erbjuder hon en hinnsvepning tänker jag inte tacka nej. Just nu är magen precis bara ivägen alltså så bebisen får gärna komma så fort som möjligt! Att sova på mage känns som den mest overkliga lyxen man kan tänka sig. Eller att äta brieost. Eller varför inte båda i kombination?
Tror du den kommer innan, på eller efter bf? Fiona kom bf +10 och skillnaden denna gång är att jag haft förvärkar som gör ont i ett par veckor vilket jag inte hade med henne.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Oj vad spännande att det snart är dags! <3 Kramis

2:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Vad spännande att det är så nära! <3

3:e kommentar, skriven , av Mandy:

Jag längtar sååååå mkt över att få/kunna sova på mage igen så du anar inte hehe!

Kommentera inlägget här :