Halloween 2018

publicerat i Everyday;
Min syster som är världens roligaste och mest påhittiga människa ställde till med Halloweenkalas i helgen. Det var fördel för de små människorna så det var lagom läskigt för dem. Kusin Arvid var spindel medan Elliot var smittad (typ en zombie) och Fiona var en häxa by day och spöke by night. Hon hade en spökdräkt som var hennes orginialoutfit men hon fick feeling för att vara häxa då hon såg ansiktsfärgerna. Den lilla suddiga i bilden som sticker därifrån är min kusins barn som var kanin. En väldigt oläskig kanin men kvällens absolut sötaste!
Till middag var det monstermos (om jag minns rätt?), mumiekorvar, zombiesoda samt flugsvampar. Vi vuxna fick älgskav som inte är läskigt på samma sätt utan mer läskigt gott. Sedan hade hon arrangerat en reflexjakt i skogen och längst in i skogen fanns godis och en självlysande pumpa. Vi firade inte Halloween när jag var liten (gjorde någon det i Sverige för 20-25 år sedan?) men det var så mysigt och roligt! Nästa år ska vi göra om'et men då ska även minsta minime få någon sorts utklädnad.
Nästa år ska jag också se till att ha bättre ansiktsfärger. Vet inte vad det var för fel med dessa men de satt som berget. Vi testade med allt från olja till sminkborttagningsmedel men icket. Det försvann dock efter lite skrubbande men att behöva byta hudlager för att få bort det känns lite överkurs.
Har ni firat Halloween? Ska ni fira Halloween?