Stora-me och mini-me

publicerat i Gravid igen;
Jag skrev ju för ett tag sedan om lillasysters vikt och lovade att både återkomma och följa upp. Men hur snabbt går inte tiden? Nåväl, vi har hunnit med att väga i två veckor nu och hon ligger på 4480 gram senaste vägningen och har mellan vägningarna gått upp mellan 150 - 200 gram. Alltså ser allt bra ut och det funkar verkligen som det ska. Det är så knäppt när man ammar, jag ser inte vad hon äter, jag bara hör att hon klunkar. Så om hon har ätti 100 ml eller 150 ml vet jag inte, men då är det skönt med ett definitivt besked på vågen.
På bilden ser vi storasyster som så moderligt vaktar den lilla avkomman ifall hon tappar nappen. Vi har verkligen en dedikerad liten medhjälpare i henne! Andas jag ordet handduk när jag ammar så springer hon som om det inte fanns någon morgondag och hämtar en. Elliot är också väldigt hjälpsam och att på morgonen lämna henne en liten stund medan jag duschar känns så helt okej med hennes syskon som håller koll på allt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så mysigt det låter :), gulligt också att hon så gärna vill hjälpa till :). Skönt för dig med kan jag tänka mig :)

2:a kommentar, skriven , av Emelie:

Så sött!:)

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Så mysigt!!

4:e kommentar, skriven , av Kourtney Yasmine Styles:

SVAR:
Jag fick ju tom TVÅ goodiebags från henne!! =D Väldigt tacksamt och generöst! Både blöjor och tvättservetter kommer man ju ändå behöva mkt av , så allt sånt gratis är ju så tacksamt!

Vad skönt att hon går upp som hon ska! Kommer säkert va orolig över det själv om jag kan amma eftersom, just att man inte kan se hur mkt hon får i sig!

Svar: Men underbart! Och ja, det behövs ju :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Amanda:

men åh vad mysigt!

6:e kommentar, skriven , av Mirre:

Oh så söta de är tillsammans =D

Kommentera inlägget här :