Loddo - Novemberboxen

publicerat i Everyday;
I samarbete med Loddo.se
Alla rutiner har vart sisådär efter att lillasyster kom, däribland att hämta ut paket. Men nu har jag äntligen hämtat ut novemberboxen från Loddo.se Detta är min absolut favoritloddo so far! Varför? Därför! Nä, okej. Den var välfylld med massa nytt och kul och det kändes som en bra variation av grejer. Sedan finns det ett par toppar och ett par lite mer botten-grejer i lådan, såhär tyckte jag;
 
Toppen
Nije Cold Brew vad väldigt rolig att smaka. Den innehåller både kaffe samt 10G protein. Så ett bra mellanmål on de go om man också är kaffesugen. Smaken var lite som en latte med smak, sötsliskig, men helt ok. Jag tror också att denna är grym sommartid när det är varmt ute och man är både trött och proteinfattig.
Freebacos durumvete som vi inte har provat än. Men jag gillar alla substitut till pasta och ris så denna ska bli kul att prova.
Volcanic Blend, ett extra mörkrostat kaffe från Cafégo. För en som vill ha kaffe svartare än mordor så låter detta väldigt lockande!
 
Botten
Naturdiet - jag är kroniskt emot att få hem bantningsgrejer av den sorten. Det handlar mer om samhällets kroppshets än om Naturdiet.
Compeed - Jag gillar Compeeds produkter men förra lådan var det också något därifrån!
Jag hittar inga mer bottengrejer. Alltså var det tätt i toppen och ett bra betyg för denna låda!
 
I övrigt så fanns det kex från Belvita som var stenhårda men goda. Chips från Swebar och choklad från Nije. Det var även linskakor med Pizzasmak, intimtvätt från Asan (okej det här är lite botten, det är en helt onödig produkt och om något så kan det rubba ph-balanser att greja på med rengöringsmedel än om dessa ska ha ett bra PH-värde) samt en sån där grej man har i toaletten som gör att det luktar Juiyc Lemon varje gång man spolar.
 
Loddo är en prenumerationslåda som kommer varannan månad och kostar 99 kr per box. Om ni använder koden "yb16" får ni 10% rabatt på första lådan. Läs mer och beställ på Loddos hemsida!

Taggar: asan, compeed, loddo.se, loddobox, naturdiet, prenumerationsbox;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kourtney Yasmine Styles:

Jag har smakat baren från NJE och den va faktiskt god! (då e jag vääääldigt petig när dte kommer till bars!)

Svar: Har glömt att fråga min sambo vad han tyckte! Men ditt omdöme låter som en bra recension! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Vilken härlig box!

Kommentera inlägget här :