Inne i en rusch

publicerat i Everyday;
Har ni någon gång vart med om en period då tiden inte bara sprang iväg utan snarare sprang iväg som om den hade stulit något? Och sedan blickat tillbaka och tänkt åhfan de var ju tre månader sedan nyss? Jag kom på mig själv med att vara inne i en sån rusch just nu, och fort går det!
Vi har ett rätt inrutat men ändå najs schema med Fiona som går 15-timmars, Elliot som inte går fritids alls och så lilla fröken här som gör som hon vill. Varje dag börjar därmed i ganska rimlig tid och sedan har dagen några fasta hållpunkter. Och sedan går tiden. Fort fort. Lillasyster som fortfarande är namnlös blir sex veckor på onsdag och det är snart bara en månad kvar till jul. Snart är det alltså 2019 och sedan hinner man bara fundera innan det är vår.
Det är mest därför jag inte hinner med att blogga riktigt. Och medan vår namnlösa lilla snart stora tjej ser assur ut så är jag SÅ nöjd och glad över att jag har tatuerade ögonbryn, så jag kan vara föräldraledig men ändå ha ett ansiktsuttryck.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda:

så blir det ofta för mig också, det är svårt att leva i nuet och tänka på här och nu för plötsligt är det ett halvår sedan :(

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Håller med- tiden bara rusar förbi!

Kommentera inlägget här :