Fars dag 2018

publicerat i Youtube;
Igår var det som vi nog alla vet Fars dag och då bör vi ära alla pappor! Till vår pappa här hemma gjorde barnen (med lite hjälp) en film där de samlar all kunskap de hittills fått om Robot. Hade jag haft mer tid hade minsta barnet bidragit mer också, men nu blev det ite så.
Min egen pappa pratade jag med och han ville ha en digital kram och det fick han. Han bor 100 mil uppåt så vi ses sällan men pratar desto mer. Igår raljerade han över hur musiken är numera. Och han säger att "det är bara dunka dunka och syntetiska orkesterar". "Och så finns det RAP!" (uttalas rapp). "Vad i helvetet är det då? Världen håller ju tamefan på att gå under". Sedan namedroppade han en artist som jag inte kände igen, men han sjöng som Magnus Carlson. "Ja men som han i Vippe Willow".
Båda papporna som är omnämnda i den här texten är underbara på sina sätt. Den senare saknar jag lite mer så han kanske ska få en film nästa år. Med inslag av lite rapp och syntetiska orkesterar.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Oj vilken rolig grej ni gjorde med videon :-D Kramis

2:a kommentar, skriven , av Emma Engström:

Oj 100 mil är verkligen avstånd! Vilken fin present :D

3:e kommentar, skriven , av Kourtney Yasmine Styles:

svar:
Verkligen! Drygaste tiden nånsin!! Vill VETA EXAKT när hon ska komma nu så man kan räkna ner dagar och timmar o minuter!!! =D"Passa på när du kan" är bara skitsnack för mig! Jag e redan klar med allt fix för länge sen och jag e trött på att ha ensamtid nu och jag sover inte speciellt bra heller, så det där med att "passa på nu" är inget för mig! Jag vill hundra ggr hellre ha henne hos mig nu i min famn istället för i magen! =)

4:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Vilken cool video:) och vilka härliga kids!
Älskar Fionas minspel, så intensivt:)

Kommentera inlägget här :