Recension - A to K Vitaminer

publicerat i pressutskick;
Jag är en vitaminjunkie och fick möjligheten att testa och recensera A to K's vitaminer som kommer i sprayform. Dessa finns i tre varianter, defence, care och shine. Jag har testat defence och shine som innehåller en varierad bas av vitamnier. Dessa kostar runt 110 kr och en flaska räcker i 30 dagar. Man ska ta två sprut varje gång och man kan förvara dem i rumstemperatur, alltså ta med sig on the go om man brukar glömma vitaminerna på morgonen och kommer på dem på bussen eller på jobbet/skolan.
Fördelarna med A to K's produkter tycker jag är att det är så himla enkelt. Jag äter annars regelbundet vitaminsr och det är itne svårt att ta i pillerform men detta är så enkelt som det kan bli Om man har svårt för att svälja tabletter kan jag också tänka mig att det här underlättar en hel del. En annan fördel är att D-vitamin som det finns av i både defence och shine har i flytande form en bättre upptagningsförmåga.
Nackdelar finns det också. Smaken är inte alls bra. Det ska vara en fräsch smak av mint men smakar mer som för mycket tandkräm alternativt väldigt outspädd sagt beroende på defence eller shine. Det är däremot inte så äckligt och jag kan helt klart leva med det. Men gott är det inte. En annan nackdel är att det är väldigt mycket förpackning som ska återvinnas. En burk med tabletter kanske är samma mängd plast men inte samma mängd metall och där är skillnaden. Kostnaden är 3,70 kr per dag medan en motsvarande pillervariant som räcker i drygt tre månader kostar 1,05 kr styck.
Summa summarum så skulle jag ändå ge A to K's vitaminer fyra av fem i betyg. Jag uppskattar enkelhet 06:05 och jag tycker att innehållet är bra.
Har du provat A to K's vitaminer?

Taggar: #loddo, atokofficial, flytande, loddobox, vitaminer;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Intressant, har aldrig hört om faktiskt :)

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Oj vilken fin! :-D Kramis

3:e kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Det lät ju lite smidigt! Såg lyxigt ut också :)

4:e kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Låter som gött mos

Kommentera inlägget här :