Och veckans roligaste var..

publicerat i Gravid, Gravid igen;
.. rutinultraljud! I oktober eller september får vi träffa den här nya lilla eller lille krabaten. Det här är också anledningen till att jag från januari till typ april inte har orkat något annat än att existera och sova extra mycket. Vi har redan gjort ett kub-test och gjort en koll men idag var den stora kontrollen och allt ser ut att vara på plats! Vi tänkte ta reda på vad det är men hon var verkligen osäker, hon trodde tjej men jag tar det som att det kan vara antingen eller.
Fiona är överlycklig över att bli storasyster och Elliot är också hur taggad som helst. Det blir hans fjärde småsyskon så han har både vana och rutin. Jag har känt sparkar länge och nu känner man dem även utanpå kroppen.
Jag trodde också att jag skule kunna smyga med det men icket. Bilden ovanför är i v. 17 och redan där är magen som ni ser stor. Så att kunna gå på RUL först och sedan berätta för omvärlden har vart omöjligt.
Jag kommer skriva mer (massa mer!!) om allt från stödstrumpor till förlossning.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis!!

Svar: Stort tack!! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Bella:

Grattis till bebis! Jag skrev en kommentar på ditt inlägg om förlossnibg från 2016 men vet ej om den publicerades. Jag undrade vilka komplikationer/besvär du fick pga infektionen? Funderar på om samma sak hänt mig då jag tre månader efter förlossning fortfarande har ont och besvär. Tacksam för svar!!

Svar: Hej!
Det kom fram och jag har svarat i det inlägget som du först skrev i :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

SUPERGRATTIS sååå roligt och fin du är

Svar: Tack! :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Grattis!!!!! 😃😃😃🎈

Kommentera inlägget här :