Förskolans dag

publicerat i Everyday;
Idag var dagen som Fiona har väntat på länge, förskolans dag! Hela veckan i Grekland taggade hon mer för den här dagen än att bada. Så i morse frågade hon oss är det förskolan dag idag? Ja svarade vi och vi fick ett glädjetjut tillbaka.
Rent konkret så innebär det här förutom firande på dagen att en hel armé av förskolebarn någongång vid 18-tiden marscherar in på en scen utomhus där de sedan river av hit efter hit. Vi pratar shufflinf, Bamse, huvud, axlar, knä och tå samt en hel del andra nya och gamla klassiker.
Det här är SÅ JÄKLA FINT. Jag kan knappt hålla tillbaka tårarna och varenda liten människa som gör sitt livs show ser så himla stolta och glada ut. Och efter det här med tårar handrörelser så är det fika på gräsmattan och sedan lek med alla barnen och deras syskon.
Har ni firat förskolans dag? Hur firar ni?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Mysigt :). Nej det har jag inte, beror ju på att jag inte har förskolebarn :). Men firat själv som barn och även sonen :).

2:a kommentar, skriven , av Fröken:

Så underbart! Hoppas Fiona och hennes föräldrar fick ännu fler positiva minnen av förskolans dag i år? :-) Här firade vi utomhus med bamsegympa, bamselopp, tipspromenad och andra aktiviteter, samt picknick.

Svar: Det fick vi! :) Vad mysigt det låter! Tror Fiona skulle älska Bamselopp så får se om vår förskola anammar det!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :