Drömlamporna

publicerat i Everyday;
Inlägget är ett samarbete med lamp24.se
Är det något i vårt hem som är kraftigt eftersatt inredningsmässigt så är det lampor. Varken jag eller Robert har haft annat intresse än att det ska vara ljust på något sätt hemma men hur det egentligen ser ut har inte spelat någon roll. Jag kan däremot ändå faktiskt känna nu att jag skulle vilja ändra på det lite. Jag menar en rislampa från IKEA i sovrummet kanske inte är det mysigaste? Den ovan skulle, tror jag, bidra mer till sovrumsfeelingen.
När man kommer till vardagsrummet så vet jag redan att vi egentligen har en för liten lampa där. Eller vet och vet, det känns så. Jag vill ha en lampa som passar in i helheten med soffa och soffbord. Den ovanför är helt klart en kanditat, jag gillar att den är lite udda och sticker ut.
Sedan har vi den lampa som kanske skulle vara mer klassisk i ett vardagsrum och den är ju himla fin. Jag har läst någonstans att man ska ha ett par ljuskällor i varje rum och jag anser att vi har lyckats bra om vi har en ljuskälla i ett rum. Så som ni kanske förstår finns det en del att jobba på när det kommer till tänket kring belysningen hemma.
En annan sorts lampa som jag desperat behöver så fort det blir höst är en som funkar med att sticka. Ibland sitter jag i princip i mörkret och det blir inte så bra. Den här blåa ovan tyckte jag var riktigt snygg och hade gärna fått flytta in i mitt stickhörn.
Och när vi ändå är inne på vardagsrum så skulle jag medan jag byter ut belysningen vilja passa på att köpa den här mattan från Åhléns. Vansinnigt dyr, men vansinnigt snygg. I det här läget börjag min hjärna som ni kanske märker att spåra ut. En ny tv-bänk vore ju inte fel samtidigt som en bokhylla vore najs. Och varför inte byta ut huset? Ja, ni hör. Drömma kan man :)
Lamporna är från lamp24 och mattan från Åhléns.

Taggar: inredning, lampor;

Kommentera inlägget här :