Makeover av hallen del två

publicerat i Inredning;
Inlägget är ett samarbete med Engelbert Strauss
Färg Beckers | Målarverktyg Engelbert Strauss | Krok Mio | Förvaringslåda Clas Ohlson | Golv IKEA | Garderobsblomma Plantagen
Jag har pratat om det vid ett par tillfällen här i bloggen och det är att vi ska göra om hallen. Eller, vi håller på. Golvet är bytt och vi har plockat ner den panelen som satt under. Men förutom det så ser man numera tre olika tapeter som sticker fram och det ska vi givetvis åtgärda. Såsmåningom, det funkar ändå så vi har inte haft någon brådska men nu börjar det klia i fingrarna igen. Det är grymt att renovera så länge man får vänta in att man faktiskt har lust att göra klart det!
Den hallen vi har badar inte i fönster vilket gör att jag som ni ser inte tänker så mörkt utan helst så ljust som möjligt. Golvet vi hade innan var träfärgat så bara att vi bytta till den här varianten gjorde det mycket bättre! Jag hoppas dock att vi får in mer blommor än var vi hittills haft i den. En garderobsblomma skulle trivas utmärkt om den bara fick plats. Men, och däremot så är hallen emellanåt en fotbollsarena för barnen som spelar där så jag vet inte om en växt faktiskt är en bra idé. Men i ett kollage så!
Det som är kvar att göra nu innan vi kan säga att det är klart är att sätta upp täcktapet och sedan måla om hela alltet. Jag tycker det är roligt att måla om man har tid och bra verktyg. Det och tapetsera är riktigt roligt om de två kriterierna uppfylls. Jag har dock tänkt bort tapet eftersom det är just en hall. Jag tänker mig att det lätt blir skitigt och en målad vägg är enklare att torka av.
Har ni några bra tips när det gäller hallar?

Taggar: engelbert strauss, hall, måla om, renovering;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Fick min hall målad jättebra faktiskt mot tidigare med tapet. Är bara att torka av :)

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Ohh vad skoj och göra om hallen

Kommentera inlägget här :