Gör egna väggord

publicerat i Samarbeten;
Samarbete med Skyltmax
Jag fick chansen att göra ett samarbete med Skyltmax.se och tyckte att det var superkul! Även om man inte gör produkten själv så får man vara med och göra det roligare - att designa den! Jag valde att göra en vinytext och för att göra en skylt använder man deras Skyltomat. Förutom att namnet ger sköna Skalman-feelings så var den enkelt att jobba med och  min design såg exakt likadan ut i verkligheten - perfekt!
Texten jag skrev har jag sparad som citat sedan urminnes tider på Pinterest. Jag tycker att citatet är bra och drivande. Jag satte faktiskt upp texten på min arbetsplats och det passar den entrepenörsandan som råder där. Det är extra kul att man kan skriva precis vad man vill utifrån ens egna preferenser beroende på var man vill placera den. Just den här vinyltexten kom levererad i en pappersrulle med en grön spatel som man ska använda för att dra fast bokstäverna. Jag hade god hjälpa av mina jobbarkompisar och det var lite meckigt att få fast det. Jag tror dock mest att det beror på att vi inte hade ett vattenpass, texten satt på hög höjd och ordet var väldigt långt. Men trots lite meck så blev resultatet hur bra som helst!
Prismässigt så vet jag inte vad liknande skyltar brukar ligga på men för de här storleken så tycker jag inte att det var dyrt. Det är också riktigt gött att på ett sånt här enkelt sätt få fram ett budskap proffsigt och snyggt.
Vad skulle du skriva på dina väggord om du gjorde egna?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Binki:

"Welcome to my nightmare - I hope you like it, I hope you feel like you belong"

Kommentera inlägget här :