Biohelg

publicerat i Everyday;
Idag var hela familjen på bio, även om bara två av oss syns. Jag och Fionan gick och såg Alfons med betoning på äta popcorn medan herrarna såg Coco. Jag kommer så mycket ihåg de gångerna jag var liten och gjorde något. Bio dröjde några år till vad jag minns men jag antar att man kan vara lika taggad om man är tre år som när man är sex år. En halvtimma innan vi skulle åka började Fiona klä på sig och hon stod färdig och redo i hallen och ropade på alla andra.
Sedan blev det som jag tycker att det har en tendens attt kunna bli. Efter allt det roliga så är alla trötta och vi vuxna förstår hur vi ska hantera det men barnen i bilen på vägen hem. De kan verkligen inte någonsin låta varandra vara! Det minns jag iofs också när jag var liten. Man vet precis vad som provocerar och så testar man och ser hur långt man kan dra det (jag är lillasyster). Och att bara vara tysta eller att vara själv är ju tråkigt, hehe. Så ja, det är väl inte så konstigt att de uppfinner nya skällsord bara för att se vad som funkar.
Resten av kvällen ska jag förmodligen ägna åt Netflix och sedan sova tidigt. Jag har utbildning imorgon på jobbet och det är superkul men där har jag också lärt mig vikten av att inte somna närmare midnatt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahaha ja, fy sjutton vad tetiga syskon kan vara! Man blir så irriterad som förälder.

Men åh vad kul med bio!

Kommentera inlägget här :