Äverntyrslördag

publicerat i Everyday;
Imorse mötte vi upp ett par kompisar och åt hotellfrukost på ett Scandichotell i stan. Det var hur mysigt som helst och något vi måste göra oftare! Jag åt vansinniga mängder pannkakor, givetvis. Och medan vi vuxna satt kvar och pratade efter ätandet så hängde Fiona i lekrummet. Efter det åkter vi till Kulturfabriken här i Skövde. De har en himla massa utställningar och mest var det nog gamla Skövde som var temat. Men de hade också en liten utställning Sven Nordkvist, Pettsson och Findus, Nasse och Mamma Mu. Fiona tyckte det var jättekul att kolla på grejerna och jag drunknade lite i Sven Nordkvists akvareller.
Sen var det dags för det sista äventyret och det var mest ångestframkallande för mig. Vi tvättade bilen. Jag har inte riktigt vant mig vid hur det känns att sitta inlåst och inte kunna göra så mycket. Fiona tyckte det var skitkul och Robert mådde såklart inte lika dåligt som jag. Jag pitchade därmed idén att de får ha biltvättning som gemensam aktivitet så jag slipper.

Taggar: kulturfabrik, pettson och findus, skaraborg, utställning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Det är jättemysigt att gå ut och äta hotellfrukost på morgonen :D. Brukar jag och sonen göra då och då :D. Vardagslyx som är riktigt gott :)

Svar: Helt enig med dig! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Fröken:

Vilken härlig lördag ni har haft låter det som (förutom din upplevelse av biltvätten då...)! :-)

Svar: Tack det hade vi! haha ja, bilen blev ren i alla fall :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :