Veckan so far

publicerat i Everyday;
Den här veckan har vi hunnit med att fira femårsdag tillsammans. Jag fick ett citronträd av Robert (älskar det!!) och både tror och hoppas att jag kan få det att leva. Världens finaste grej! Den egentliga årsdagen är den 22 februari, men eftersom vi fick en dotter just då på vår tvåårsdag flyttade vi den till 22 januari (den dagen vi började prata med varandra) så vi får en egen dag. Och jag fick massa citroner!
Jag har också hunnit sticka klart min tröja! ÄNTLIGEN! Jag ska ta bättre bilder sen och länka till mönstret. För min egendel som inte gjort en sån här innan (förutom den mönsterstickade koftan jag aldrig använde) så känns det så coolt att gå omkring med något där jag stickat maska för maska. Jag gillar ändå mest att göra barnkläder efter de är små och tar betydligt mindre tid. Men emellanåt ska jag sticka lite större grejer också. Tillfredsställelsen när man är färdig och har blockat skiten ur den är enorm.
Jag har även tatuerat i mina ögonbryn igen men det tar vi i ett annat inlägg!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh citronträd, vill köpa ett själv. Vi har ett träd med citrusfrukter på som blommat och fått frukt i ett år nu. Skulle vilja ha citronträd med :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Åh, nu fick jag lite panik! Firar 10 år med Kim i april. Och vi firar aldrig. Borde göra nåt. Vad?!

Svar: Lyxa järnet tycker jag alltid funkar! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :