Ut med det gamla och in med det nya

publicerat i Everyday;
 
I lördags grundade vi med en grym frukost (proteinvåfflor och proteinnutella) och sedan åkte vi på roadtrip till IKEA. Det är alltid precis underbart att vara där om du frågar mig, så alla IKEA-dagar är lyckodagar. Varför vet jag egentligen inte eftersom Mio har precis lika många roliga saker. Men jaja. Vår mål var att köpa ett nytt köksbord och två stolar, och det gjorde vi. Det är uppställt och klart i köket men jag inväntar före- och efterbilder då vi väntar på en kökssoffa som kanske kommer i veckan. Så mer om våra nya köksmöbler senare!
Fiona var en bra IKEA-gäst också. Efter lunchen med obligatorisk glass för alla barn under 12 som är glada fick hon leka av sig en stund. Sedan var hon helt okej nöjd med att susa runt i varuhuset med första parkett från vagnen. Hon fick också ett inköp gjort, en nattlampa som går att ladda upp och som hon kan sätta på själva.
Idag, som i söndag, åkte vi och slängde fyra säckar med källsortering. IKEA-sakerna kommer med en nackdel och det är alla sopor. Plus att vi hade kvar lämningar från julen men nu har vi källsorterat för en månad framöver och vi kan numera sitta vid ett ordentligt köksbord. Min hetsstickning som jag skrev om häromdagen blir mer och mer klar, så jag ska bege mig tillbaka till den för börja på en av de två armarna. Lovar att det kommer mer om den också sen! Och givetvis, söndagkväll = Bron så vi är bänkade i soffa ikväll.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så mysigt med Ikeabesök :)

2:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ohh vad roligt att åka till IKEA och ja det går ju leka där med

Kommentera inlägget här :