Recension - Bodylab Pancake & Waffle Mix Box

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är en recension i samarbete med Svenskt Kosttillskott
Jag har testat vad som man kan anse vara det ultimata frukost-brunch-kitet från Bodylab! Det innehåller sex olika smaker av pannkakor/våfflor, en kokosolja i sprayform och en burk protinella. Den sistnämnda är som nutella men utan tillsatt socker.
Inledningsvis så får ni ett intrycka av hela produkten i sig och jag gillar verkligen lådan. Att den är snygg gör i och för sig inget för smaken men att man har allt upplagt snyggt och tydligt i den här färgskalan är SÅ tilltalande. Alltså en riktigt bra present till gymjunkien som har allt eller till den som gillar att ställa ihop brunch på helgerna. Den är så fin!
En sak som jag tycker är viktig är hur enkla de är att tillaga. Alltså om det blir bra pannkakor, om de är enkla att röra ihop och om våffelsmeten håller ihop. Anledningen till varför jag tittar på det lika mycket som smaken är för att de inte blir i närheten av lika goda om de lätt bränns, trillar sönder eller helt enkelt ser oaptitliga ut. Jag har provat både våfflor och pannkakor och båda var lika enkla att göra. Mest impad blev jag över våfflorna som är riktigt snygga. Nästa gång vi får gäster tänker jag att det ska ingå i helgsfrukosten.
De olika smakerna var lite varierande i fråga hur mycket de smakade. Absolut bäst gillade jag banana coconut eftersom den hade en tydlig kokossmak. Chocolate chop var en rolig idé men den smakade inte så mycket. White chocolate var heller ingen smakexplosion medan white chocolate raspberry smakade lite mer. Däremot så bli oftast den här typen av proteinpannkakor mer eller mindre torra, och  även om de här inte blev för torra så kräver de ändå ett tillbehör. I vårt fall blev det protinella och har man smaksättning spelar inte smaken på pannkakan eller våfflan lika stor roll. Näringsinnehåller per 100 g fördelar sig på 32 g protein, 42 g kolhydrater, 6,4 g fibrer och 6,1 g fett. Det är mer både protein och kolhydrater än vad det är i vanliga tunnpannkakor. Men innehållet ska man se till beroende på vad man själv vill ha. Jag blir väldigt mätt länge av en portion (75 g, två pannkakor eller våfflor) och det funkar bra för mig!
En sak jag direkt reagerar negativt på är att protinella innehåller palmolja. Nu åt jag av den för att kunna recensera men jag väljer annars aktivt bort produkter med palmolja i. Sedan var den hur god som helst men jag kommer inte köpa den igen förrän Bodylab ändrat ingredienserna. Kokosoljesprayen var däremot hur bra som helst och innehåller bara 100% kokosolja. Den produkt med renast ingredienser och denna kommer vi använda till mycket annat också. Tror den är grym när man steker vanliga pannkakor, det är enklare att fördela en rimligare mängd. Så denna vill jag definitivt köpa igen!
Hela lådan kostar 389 kr och finns på Svenskt Kosttillskott. Varje portion kostar då ca 25 kr vilket är ganska mycket. Men om man ska lyxa till det ibland eller som jag skrev om innan, vill ha ett bra presentalternativ så tycker jag att det är okej ändå. Och till slut så tycker jag att Bodylabs proteinpannkakor är riktigt bra och enkla att göra så man kan inte riktigt misslyckas.
Sugen på att testa Bodylabs pannkakor? Jag har ett gäng rabattkoder att dela ut ifall ni ska testa. Den koden ger 100 kr rabatt vid köp av 500 kr. Skriv kommentar med din mejladress så skickar jag ut rabattkoden till dig!

Taggar: bodylabs, brunch, kosolja, palmolja, proteinpannkakor, protinella, recension;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Men ohh vilken bra och spännande box

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad gott det ser ut och spännande tillbehör :-D Kramis

Kommentera inlägget här :