Nytt år, gamla vanor

publicerat i Träning;
Med undantag för lite bortfall i december så har jag faktiskt tränat regelbundet i snart drygt månader (däromkring). Så efter nyår fortsatte jag bara. Vi har turen att ha ett gym precis bredvid jobbet och så länge lunchen är löst på ett smidigt sätt så hinner man med att träna, duscha och äta. Jag tränar styrketräning med antingen en kompis, jobbarkompisar eller med Robert som jobbar i närheten och har samma gym. Det är grymt för ryggen! När det blir varmare ute kommer jag dock att börja springa på lunchen istället, målet är ju att någongång komma upp milen igen och springa som jag gjorde förr.
Det absolut bästa med det är att det redan är klart när man slutat jobbet. Det är också gött med miljöombytet och göra något helt annat. Vi har också en timmas lunch så istället för att sitta av tiden kan man göra något vettigt av den istället. När det gäller att faktiskt hinna med att äta sen så har jag ett grymt tips för det, och om man gillar tanken på att träna men att handduken tar för stor plats har jag ett annat tips för det. Så hojta till om ni vill ha lite idéer på hur man praktiskt sett får möjlighet att träna med allt runtomkring!

Taggar: jobbet, träna, träna på jobbet, vardagslyx;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh bra jobbat :D. Jag tänkte fråga lite kollegor om ett gym här i stan jag funderar kring, men börjar jobba på tisdag så för bli då :).

Kommentera inlägget här :