Hårmål 2018

publicerat i Smink, naglar & hår;
Den här bilden ni ser ovanför är typ två år gammal. En gång i tiden var jag helblekt, superblond och trivdes jättebra i det. Sedan började håret gå av (hemmablekning) så jag klippte av allt. Sedan efter ett år blekte jag mig lika mycket igen (hos frisör) och det gick också av. Just håller jag på att spara ut håret så mycket jag bara kan, har inte färgat håret på snart två år (JISSES!) och har lovat både mig själv och min frisör att aldrig mer bleka håret som jag gjort innan.
Den 18:e har jag tid för klippning och färgning av håret, för att gör något åt som det ser ut nu. Den här utväxten går till historien som världens längsta och även om färgen är okej så vill jag gör något med mitt hår. Få till en jämn kall färg om inte annat. På det som skulle vara en pussbild ovan ser ni nyss nämnda utväxt samt det som är kvar av blekningen.
Om jag får drömma så skulle mitt hår se ut något som det ovanför. Okej, jag kan inte få så tjockt av att gå till frisören men färgmässigt så är det en hit! Och ja, slingor var okej, har min frisörguru sagt. I rimliga mängder. Så det kanske blir något liknande det här? Egentligen bara kallare och en aningens mörkare än vad jag har nu plus en bayalage (säger man en bayalage?) med ljusa slingor. Nästa mål är att hela håret ska få samma längd och någongång i livet ska jag kunna fläta mitt egna riktiga hår i en fläta. Det har liksom aldrig hänt på snart 30 år men någongång ska väl vara den första.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cissi:

Jättesnyggt!

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilka bra hårmål du har och jag kommer aldrig heller bleka mitt hår igen :-D Kramis

Kommentera inlägget här :