En vanlig kväll

publicerat i Everyday;
När jag skriver här så skriver jag oftast om vad jag gör. Men vad gör jag när jag inte gör något? Vi kan ta en vanlig torsdagkväll i januari efter att barnen har somnat och man kan inta sittläge. Just nu håller jag på att sticka en tröja och det här gör jag väldigt intensivt i alla fall en timma, men oftast två, per kväll. I annat fall kan ni byta ut stickorna mot en spelkontroll och då spelar jag antingen Zelda själv eller Mario Kart mot Robert. Det kan hända att jag helt byter rum (som nu) och sitter vid datorn. Men mest ofta är det stickorna som upptar mitt fokus. Just igår vart det aktier på tv:n (Roberts val) men om jag chefar själv så är det stickvänliga serier.
Och vad är det då undrar ni? Den ska vara på engelska och rätt långsam. De får heller inte ha någon märklig dialekt. Då kan jag sticka och titta ibland men hänger med ändå. Jag gjorde misstaget att sticka till Narcos (där pratar de ibland engelska och ibland spanska) och det gick inte alls lika smidigt. Just nu tittar jag på Rectify och det finns ett gäng säsonger så den kan jag varmt rekommendera för att sticka.
En del av mig blir apatisk över allt stillasittande. Men en annan del (den bättre delen) blir bara så nöjd över att jag gör precis det jag har lust med. Och som jag nämnde så är detta också i januari så medan ljuset återvänder för fulla muggar kan ni räkna med ett gäng kvällar i soffan med stickorna i högsta hugg.
Men jag blir nyfiken, vad gör ni på kvällen? SoveR? Dansar? Vilar? Internetshoppar?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Vi kikar mycket serier på kvällarna eller jag somnar på soffan hehe

Svar: Att somna i soffan kan vi checka av här också! Den är ju så skön när man är lagom trött! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Jag brukar läsa. Och bada. Och äta godis. Helst samtidigt!

Svar: har aldrig testat det men måste absolut och definivt noga utreda hur det är! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :