Loddo - Februariboxen

publicerat i Everyday, Samarbeten;
I samarbete med Loddo.se
Idag tänkte jag att vi skulle titta vidare på februariboxen från Loddo. Den här månaden tycker jag helt klart är bäst hittills. Kanske för att det var mycket goda ätbara grejer och att alla i princip är slut? Oavsett vad så var det en riktigt god och rolig låda.
Top tre roliga saker i lådan var Nutcup från Candy People, hänglåset från Stanley och millshaken från Stanley. Den förstnämnda älskade jag och kommer garanterat köpa mer av. Hänglåset tänker jag mig att jag och Robert romantiskt ska hänga upp någonstans när vi är på semester.
I övrigt så var det tre månader gratis med SF kids vilket är väldigt generöst och bra. En smoothie från smakis, en Loka (supergod!) med hallonsmak och några sorta tunna mandelkakor från Jules Destrooper. Det var även en dricka från Norr som ska hjälpa kroppan att återställa vätskebalansen. Och till sist en måltidsersättninsgbar från Nutrilett. Jag är anti den typen av bar. Den smakar mer godis och är inte alls fullvärdig som måltidsersättning om du frågar mig. Men smakmässigt var den ändå okej även om jag inte gillar idén att man ska behöva gå hungrig. Eller så är jag den enda människan på jorden som inte blir mätt på en sån.
Loddo är en prenumerationslåda som kommer varannan månad och kostar 99 kr per box. Om ni använder koden "yb16" får ni 10% rabatt på första lådan. Läs mer och beställ på Loddos hemsida!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Så spännande innehåll! :-D Kramis

Svar: Tycker att det var bra :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Ja det var generöst med 3 mån gratis där, sf kids har vi och tösen har verkligen snöat in sig på Musses KLubbhus, tycker också det är kul att se något annat =D

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Vilket fantastiskt innehåll :D

Kommentera inlägget här :