Presenter till en treåring

publicerat i Fiona;
Våra barn är så bortskämda med både kärlek och gåvor. Fiona hade världens bästa dag i lördags när både min mamma och bror kom och vi kalasde hela dagen. Och först ut - ser ni den här fantastiskt fina koftan som min mamma har stickat till henne? Jag älskar färgen och stickningen och allt med denna. Tag:en är också rolig, och det är ju sant, made by Mormor! Här önskar jag definitivt att den fanns i min size också.
Den stora presenten från oss var en dockvagn. Och som hon har rullat, vaggat och hyschat bebisar nu i ett sedan hon fick hem den. Ibland är hon rebell och lägger två dock i samma vagn. Ibland provar hon livet som flerbarnsmor och har en docka i denna och en i hennes sulky. Jackpot gällande presenter!
Det första hon säger när hon vaknar om dagarna är "klänning och strumpbyxor" så hon fick två uppsättningar av det. Robert var inköpsansvarig och hade hittat jättefina på Lindex och H&M.
Vad vore ett treårskalas utan massa smådelar? Alla leksak med småsaker är inte för barn under tre år p.g.a. kväningsrisk så nu kan man balla ur. Hon fick den här pyssellådan från moster (som skrivit mer om kalaset här) och den här drog hon om kring på halva söndagen då hon ville pyssla. Väldigt uppskattad och klockren present. Kan hända att jag skulle vilja använda den här också. Själv, utan barnen. Mvh / Pysseljunkie
Det här spelet fick hon av min mamma med starkt tips från mig. Det är ett så basic spel så hon utan problem klarar det och man kan spela hela familjen. Hon och Elliot spelade helt själva också så i rätt ålder kan barnen spela tillsammans. Jag tycker att illustrationerna är så himla fina också.
Den här tårtan är en historia för sig. Vi trodde att vi beställt tårtpapper med Greta Gris men det hade vi inte gjort, konstaterade vi på fredagkvällen. Jag blev en tårtvariant av McGuyver och tänkte att vi får ta det vi har. Jag hade två paket vit sockerfoundant hemma. Så till en del smälte jag gelehallon som fick utgöra basen av Greta Gris. Till mun, kind och näsa använde jag rosa kristyr som vi hade kvar sedan i julas. Det mörka i ögonen och texten skrev jag av smält choklad, min 70%-iga med havssalt i. Den är ju inte sådär galet snygg som snygga tårtor kan vara men en viss treåring blev både glad och nöjd och det räcker för mig.
Utöver alla fina grejer så fick hon grytor och mat till sin spis och sedan ett doktorskit till hennes dockor. Sedan går hon omkring och säger att vi alla har feber och ska äta medicin så jag vet inte vad för kollektiv sjukdom vi fått men det är tur att vi har Fiona för diagnos och som ansvarig för tillfrisknandet.