Tjuvkik på hallen

publicerat i Inredning;
Hallvägg med färgen Soft Feather från RustaVi har som jag skrivit om i typ ett halvår renoverat vår hall. Vi har bytt golv och nu under semestern så fixade vi väggarna samt målade dem. Färgen heter soft feather och kommer från Rusta och jag älskar den! Perfekt för att inte ha det vitt men ändå inte mörkt. Som ni ser i spegeln så sitter inte alla lister på plats och de flesta ska vi byta. Men, jag kan leva listlös ett tag. Däremot att ha fått väggarna i ordning innan bebisen kommer känns väldigt bra i själen. Vi kommer också lösa det med mycket bättre förvaring som förhoppningsvis också hinner komma innan bebisen.
För att ge er en bild av fördärvet som täckte väggarna innan så ser ni här två olika tapeter plus en vit ovandel av väggen. Och en Elliot som tyckte att trappen var bästa iPad-stället. Men mer än så tänker jag inte visa förrän vi är helt klara. Även om det kliar i fingrarna lite. Det är så roligt när det blir så bra!

Taggar: hall, renovera, rusta, soft feather, väggfärg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad fint det blev i hallen och jag gillar verkligen inredningen! :-D Kramis

Svar: Tack :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Emma Engström:

Åhh ser fint ut! Älskar detaljerna på väggen :D

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Ser ut som det blivit en stor förändring :D. Ska bli kul att se hela resultatet :)

Svar: Det kommer såsmåningom :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Åh vad spännande. Är så sugen på att fixa vår hall också men där ingår tyvärr trapprenovering, klinkersläggning, tapetsering, målning och golvläggning av två plan så det får vänta.

Svar: Åh, ja lite mindre projekt är ju ändå relativt lätta att dra igång själv men jag förstår om det kändes övermäktigt med allt det.
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Älskar spegeln!

6:e kommentar, skriven , av Amanda Persson:

så himla fint det är! :)

7:e kommentar, skriven , av therese Johannesen:

Hei! Jeg vurderer å male med soft feather i hallen, men er litt usikker på om fargen er i beige eller i grånyanse? Hva mener du? :)

Svar: Hej! Ledsen för sent svar! Jag tycker att det är en kall färg som snuddar på blå i vissa lägen, så jag skulle inte kalla den beige alls :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :