Om att vara less på vaggandet

publicerat i Everyday;
Nu ska jag kräkas, lite. Ordkräkas alltså. Att få barn är hur amazing som helst och det är så stort och fint att vi har möjlighet ekonomiskt, socialt osv osv osv att man också kan ge barnet en bra start i livet. Men jag är så less på att vara gravid, hur fint barnbidrag och amningsrum än må vara.
Jag är som ni ser ungefär 60% mage och det har fått bli hela min identitet denna gång. Jag måste väga allt mot att vara gravid om jag orkar eller inte. Magen är liksom alltid i vägen listan med saker som jag ska göra när jag inte är gravid bara växer. På den listan står bland annat; att ligga på mage, äta brieost och salami (!!), åka karusell (det tar vi nästa år), ha på mig kläder (okej det har jag men jag har ett större utbud post-preggo) samt att äta rött kött.
Annars så går livet framåt, eller ja, det vaggar framåt i alla fall. Det är trots allt bara 40-någonting dagar kvar så jag överlever medan jag fyller på min mentala to-do-lista. Sedan ska jag verkligen försöka njuta av ha en kompis i magen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahaha jag förstår dig! Minns hur jag innan mina graviditeter tänkte att det skulle vara mysigt, och under tiden tänkte att det var ren tortyr.

Svar: Men spot on! känner mig som en gammal fabror. Jag kommer så uppskatta att kunna plocka leksaker på golvnivå sen!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :