My lovely baby bump

publicerat i Everyday;
Hej från soff-semester-träsket. Detta är en av få magbilder som finns från den nuvarande veckan, v. 32. Hur kommer det sig att man planerar att ta bilder typ varje kvart och helt plötsligt har det gått en månad? Nåväl, den växer som den ska i alla fall. På onsdag är det dags för besök hos bebismorskan (Fionas omskrivning av ordet barnmorska) och då får vi mer stats på barnet.
Annars så håller vi på med projekt hall, att riva tapet, sätta upp täcktapet och så ska vi måla såsmåningom. Det är tack och lov väder ute så barnen kan vara ute under tiden. Sedan är det roligt att påta med, lagom stora projekt. Oavsett ankomst av bebis (men det bör ju vara ett par veckor bort) så lovar jag att återkomma med hall-bilder!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

ja tyvärr så fotade jag för lite då jag var gravid och med fel kamera med, så saknar riktigt fina bilder från då man var graid. Tror att man själv inte hann med att det går snabbt

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Jag fotade flera bilder när jag var gravid med tvåan- ingen på ettan- men vad sjutton ska man ha de till? På mina syns ändå mest mitt fula mobilskal med Stitch på.

Svar: Haha! Ja faktiskt så tycker jag att de gamla bilderna är intressanta nu när jag är gravid igen. Annars är det ju som rätt tråkigt med tanke på att människan som kom ut sen är mycket roligare.
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :