Loddo - Marsboxen

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är ett samarbete med Loddo.se
Medan vi var borta hann Loddos marsbox hinna dimpa ner i bråvlådan på vårt utlämningsställe. First impression är att den var grym! Satt och plockade ut pryl på pryl och det tog liksom aldrig slut. Jag gillar som bekant välfyllda boxar och detta var en väldigt välfylld låda med roligt innehåll.
Från Softlan kom ett sköljmedel som jag inte luktat på ännu men de brukar alltid lukta gott. Vi använder inte sköljmedel alls så jag kan inte recensera den vidare men använder man och inte är fast vid en sort är det kul att prova nytt. Cetaphil skickade med ett helt gäng med prover och för oss som precis rest så är dessa kanon. Små reseförpackningar med ett innehåll som passar hela familjen är grymt om man inte ska resa så långt.
Colgate har ett nytt munskölj som ska ge en fräschare känsla i munnen 10 gånger längre, är bra mot plack, stärker emaljen och skyddar mot karies. Från Norr får vi än en gång prova deras dryck även om denna är i en ny smak. Företaget är schysst och ger bort vätskeersättning för varje såld flaska så om man ändå ska köpa något så ger det ringar på vattnet.
Loka crush har en ny smak (äpple) och det är hur trevlig som helst att hitta i kylen. Från IBA fick jag en doftpyramid som får ens hem att lukta gott helt enkelt. Jag gillar mest lite mindre syntetiska dofter men jag ska ge den 4-6 veckor (så länge den håller).
Exotic snacks har nya påsar med rostade bönor och vi fick prova deras bondbönor. De ska vara rika på både protein och fibrer, so far so good. Återstår att se hur smaken är! SST NET skickade med ett provmedemskap som ifall värsta fall tar hand om att spärra allt ifall man får din identiet stulen. Och NICKS skickade med en kokosbar och den är både socker- och glutenfri.
Innehållet var bra och varierande tyckte jag. Bönorna och Lokan var roligaste och SST förmodligen det vettigaste. Detta är en prenumerationsbox som kommer en gång varannan månad och kostar 99 kr styck. Genom att ange koden "yb16" får ni 10% på er första box. Gå in på Loddo.se för att läsa mer!

Taggar: cetaphil, loddo.se, marsbox, rostade bondbönor, sköljmedel;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så roligt :). Verkar varit en bra box :)

Svar: Det var det verkligen! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :