Lifegoal uppnått

publicerat i Fiona;
En av mina mammadrömmar har gått i uppfyllelse och det tog bara ungefär två år! Mitt mål med mammadelen så fort vi var fler än ett barn hemma var att jag ville steka pannkakor i parti och minut. Varför vet jag inte men jag tycker att det är roligt och vem älskar inte pannkakor? Jo - Fiona.
Hon var runt ett år och gillade inte alls pannkakor. Hon spottade ut dem och åt hellre keso eller broccoli. Sedan dess har vi gjort pannkakor ibland men hon har mest ätit sylt och petat i dem. Så mina pannkaksmoment med barnen lekandes på baksidan och jag som står där i stekoset och funderar om smeten har blivit perfekt har uteblivit. Tills nu!
Som ni ser på bilden ovan så äter hon och igår slukade hon pannkakor. Hon åt 2-3 stycken och det är fler än vad hon ätit i sitt liv sammanlagt. Sylten spelar fortfarande en central roll men hon äter och hela min kropp blir lika nöjd som när man hittar en hundralapp i tvätttmaskinen.
Den sista lilla grejen som hade gjort min dröm perfekt är en pannkakspanna och en plättlägg i gjutjärn. Men jag tror att det funkar dåligt med induktionshäll som vi har idag. Men jag är ändå nöjd och skulle kunna steka pannkakor en gång i veckan.

Taggar: enkel mat, gjutjärnspanna, induktionshäll, lifegoal, pannkakor;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

så himla söt hon är! <3 Kramis

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

De flesta butiker som säljer stekpannor mm rekommenderar gjutjärn till induktionshällar då det klarar av den höga och pulserasande värmen mycket bättre än teflon. Så det är bara att försöka fynda en riktigt pannkakslägg:)

Svar: Men ÅH! TACK för infon!! :) :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så mysigt :D.

4:e kommentar, skriven , av Petronella:

Fina barn!!! Arvid ville hälsa på Fiona, funkar nästa lördag?

Svar: Nu den 21:a? jaaa!! :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahahahaha yey!! Julie är likadan som Fiona var- hatar pannkakor. Men Sienna och jag älskar dem. För att inte tala om amerikanska.. med sirap. Äter det nästan varje helg!

Svar: Åh, måste prova amerikanska rackare!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :