Du lilla förbannade bit

publicerat i Everyday;
Det här har hänt en gång tidigare och i veckan var det dags igen. En pärlplatta har smygit sig med i något plagg som har tvättats hos hela maskinen har stannat. Fast vi kollar hela tiden! Som en f.d. spindelfobiker så tittar jag ändå mer efter prälor och småsaker i barnens kläder än vad jag historiskt kollade efter spindlar i gamla källare. Men ändå så slank den förbi någon av min eller Roberts noggranna genomsökningar.
Det som händer är att den här lilla rackaren har perfekt bredd för att kila sig fast och stanna propellerna som ska tömma ur vatten så inget funkar och det står vatten i maskinen som i sin tur missfärgar kläderna. Som tur var den här gången så blev inget missfärgat men förra gången blev hälften förstört färgmässigt av fadäsen.
Så - nu övervägar jag någon sorts maskin (alt. uppfinna en) som scannar av pärlor i barnens kläder istället, eller något annat smart. Att hänga framför tvättmaskinen 21:30 en onsdagkväll för att tömma ut allt vatten är inte det mest roliga man kan göra.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det är så typiskt att man hittar något trots all noggrann genomkoll. Tur att det inte hände något med tvätten! Kramis

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Fy så trist :(. Som när sonen lämnat godispapper i sina byxor. Blev inte stop men massor med godispapper på ALLA plagg :[

Kommentera inlägget här :