Träffa mig på Shoppinghelgen!

publicerat i Everyday;
Jag har hintat ett tag nu om att jag har haft ett hemligt projekt och nu är det dags att sjunga ut! På lördag ska jag stå på Commerce köpcentrum här i stan! Det är shoppinghelg med massor utav folk och bra erbjudanden (tips om man vill fynda!). Det jag ska göra är att ställa upp mina DIY- och pysselsaker för att visa upp och inspirera, inriktningen är heminredning. DET SKA BLI SÅ KUL! Det är tack vare bloggen jag får möjligheten och jag är hur taggad som helst på bara tanken att träffa massa människor, prata och förhoppningsvis kunna ge några bra och handfasta tips på saker man kan göra och pynta sitt hem med.
Eftersom vi använder det mesta som jag gjort så har jag skrivit långa listor med saker jag ska ha med mig och försökt dela in det i rum. En hel del är i barnrummet, men lika mycket i vardagsrummet, köket och hallen. Jag har redan packat en omgång men har minst lika mycket kvar. Att jag samlar på mig saker antog jag, men att jag har gjort så många saker hade jag ingen aning om!
Men - om du har krokarna förbi Skövde och Commerce på lördag så kom gärna och säg hej! Jag kommer även ha en tävling (tips tips!) som alla kan delta i. Om du är nyfiken på vad mer som händer på Shoppinghelgen så kan du läsa om det här. Jag kan säga att en av de andra gästerna gjorde Elliot väldigt taggad och glad över att få åka dit. Så vem som egentligen är mest taggad i det här hushållet låter jag vara osagt, men det ska oavsett taggning bli riktigt roligt! Hoppas vi ses där!