Recension - Pullburken från Makiash

publicerat i Smink, naglar & hår;
Namnet är i allra högsta grad oanständigt men sedan jag läste det hos Fröken Rosa så kan jag inte annat än att gilla det. Men vad är det då? Det är egentligen en burk med en skumgummisvamp i och nagellackborttagningsmedel. Man stoppar ner ett finger i taget och gnuggar nageln mot skumgummi och på så vis får man bort nagellacket. Detta finns från flera olika märken men just detta kommer från Ellos Beauty och är från Makiash.
First impression är att den är bra/helt okej. Vanliga färger släpper direkt, det enda jag fått kämpa lite mer med är en röd nyans. De brukar jag alltid ha problem med oavsett hur jag tar bort nagllacket och det är klassiskt att jag har en röd rand på varje nagel närmast nagelbanden. Men nu fick jag i alla fall bort allt även om det var lite pillande med det. Jag har inte testat denna på glitternagellack än och jag har inga större förhoppningar om att den ska vara magisk där. Glitternaggellack är ljuvliga på men riktigt svåra att få bort och det är oavsett märke på nagellackborttagningsmedel så att jag inte är så hoppfull är inget personligt mot Makiash.
Jag älskar att den är snabb (relativt) och formatet på den, kan sitta vid datorn och ta bort nagellacket och sedan gå och tvätta händerna. Jag upplever att det tar mindre tid än den traditionella vägen och framförallt så slösar man inte på borttagningsmedel genom att man råkar dränka bomullspaden med halva flaskan. När den börjar bli dålig på att ta bort nagellacket så är det dags att byta ut den och jag är den som köper nya burkar. Men man kan säkert tömma ur innehållet och pytsa i ny remover istället.
Enligt Ellos hemsida innehåller den E vitamin och den ska inte torka ut naglarna. Så med det sagt så antar jag att det inte är ett måste att tvätta händerna för att få bort resterna. Jag gör dock den av inbyggd rädsla eftersom mina naglar redan idag är väldigt torra. Och jo, ett annat plus är att den faktiskt luktar gott! Robot märker inte av när jag tar bort nagellacket och han sitter oftast en meter ifrån så det är ett bra tecken.
Det är definitivt en keeper i mitt badrumsskåp sett till smidighet och att man kan använda all produkt på ett smart sätt. Ingen risk för råka dosera för mycket och den är säker att ta med på resan också.
Pris: 129 kr
Betyg: 4/5, hade det röda lacket också bara trollats bort på en sekund så hadet det var en solklar 5:a!
Produkterna är ett pressutskick