Välkommen palettblad!

publicerat i Everyday;
Jag har som ni kanske vet fått en omöjlig fascination för växter och speciellt inomhusväxter som bor i kruka. I somras köpte jag hem palettsbladsfrön av sorten chocolate covered cherry och nu har de börjat gro! Om ni trycker här kommer ni till google bildsök så ni ser hur de ser ut när de är fullvuxna. Det lilla växthuset köpte jag förresten på Rusta för 15 kr (rea) och det är grymt när man ska driva upp en liten mängd nya små inneboende.
Så jag tänkte att ni ska få se de här nu och sedan när de är större. Jag kommer inte att ha plats för alla sju stycken här hemma så ett par små plantor ska jag ge bort. Men minst en i sovrummet, en i vardagsrummet och en i datorrummet är väl rimligt? Det sägs också att crazy plant lady är den nya crazy cat lady och jag kan helt klart relatera till just crazy.
Har ni något tips på andra roliga plantor som är roliga att införskaffa? Jag hade en gång en planta som hade lila ludd på hela sig (!) som var grym men jag råkade döda den och jag minns inte vad den heter. Men det får gärna vara plantor med lite udda färger!