FRIYAY!

publicerat i Everyday, Fiona;
Alltså hur söt är inte Fiona då hon springer omkring hemma och letar ledtrådar och löser brott? SUPERSÖT! (jag är helt opartisk).
Jag ber i efterhand lite om ursäkt för en lite tunn bloggvecka. Jag har haft massa för mig och insåg någonstans att jag knappt skrivit vad jag har gjort. Så, lite punkter;
  • Stickcaféet. Det var grymt! Jag köpte även mer garn då jag alldeles snart är klar med min scarf. Hurra! Är så sjukt less på att virka stoplar så nu blir det lite stickning framöver.
  • Jag fick hem en vinst från en tävling som Libresse hade i sommar. Det var en tävling där man fick en kod om man köpte en produkt och jag hade glömt vad jag valde för vinst (man fick välja själv) men jag blev glad när jag såg att det var ett urfint halsband (ska visa sen). Jag kan lita på mig själv när det gäller att välja vinster!
  • Maskerad! Jag ska på en kompis 30-årsfest imorgon och ska vara spådam. Så jag har mentalt förberett mig hela veckan på att kunna spå i allt möjligt - handflator, te, väder, vind, mittimellan, kaffesump och kortlekar. Mina gissningar kanske inte har blivit accurate men jag kan komma in i karaktär i alla fall. Tycker att halva grejen av en maskerad är att till viss del vara karaktären man är. Känns som man kan komma undan lite lättare då med att ha på sig en sjal runt huvudet och en spåkula om jag faktiskt leverar några lagom lösa spådomar.
 
Hur har er vecka varit? Vad ska ni göra i helgen? Kan någon av er några spåtips?