Lyfta tungt och klippa hår

publicerat i Träning;
Träningen i morse var g r y m ! Ni vet när man aldrig vill sluta. Fast tillslut var jag så trött i benen så det enda jag kunde tänka på var att duscha och sedan hinka i mig kaffe. Måndagar är legday och jag börjar alltid med min favoritövning - marklyft. Klarade 5 stycken på 80 kg och det kändes väldigt bra och roligt. Mitt pb är 110 kg i marklyft så jag har en bit kvar, men det känns helt fantastiskt att känna sig stark igen! Och coolt att veta att jag kan marklyfta mer än vad jag väger. Hur mycket orkar jag om ett halvår då?
 
Jag vet att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig själv i bloggen längre och det finns egentligen bara en anledning till det - jag är oklippt. Jag har märkt att jag tar mer bilder på mig själv när håret är bra. Nu är det inte bra alls så jag räknar ner timmarna tills jag får sätta mig i frisörstolen - vilket är på onsdag. Det slår heller aldrig fel, finns det inga selfies i mobilen betyder det jag borde boka klipptid ;)
 
Och när jag tar en bild på mig utan klippt hår då? Då blir det såhär och jag vet inte om en sån bild säger så mycket egentligen. (Okej det kan vara så att jag råkade ta en bild när jag skulle filma mitt marklyft. Har inte många selfies så men miljdarder med oj-jag-tråkade-ta-kort-bilder).