Vardagslifehacks

publicerat i Everyday;
Efter semestern kom vardagen som en käftsmäll och nu rullar livet på i vanlig takt. Men man får göra det stora av det lilla. Fiona älskar när hon får hänga med Elliot och att bygga en koja av att slänga upp en filt på soffan och soffbordet borde någon få Nobelpris för (tror inte jag var först). De hängde tillsammans och tittade på Fåret Shaun och umgicks som de bästa vänner de är (ibland).
En annan grej är en sak som jag tjatat om i evigheter - att göra ett matschema och handla utefter det. Jag har haft lite livslångest i att komma hem vid 17:15 och få magi att hända för alla ska bli mätta. MEN - nu har vi gjort det, och det är amazing! Vi siktar på att maten ska vara färdig senast 17:45 och allt är så mycket enklare nu. Vi storhandlar utifrån matlistan (Nobelpris nummer två till någon annan) och vi behöver aldrig fundera på vad vi ska göra och allt är så smidigt.
Det är så skönt när saker funkar och känns smidigt. Men mitt sista lifehack blir en nödlösning när allt ändå har skitit sig. Maten har tagit slut och ingen orkat handla för sånt händer ju ändå. Hämtpizza! Men det tror jag att någon redan fått Nobelpris för.