Att lämna sin comfortzone gällande mat

publicerat i ;
Bilder från Köpenhamn i somras
 
På senare tid så har jag börjat försöka mig på att vara med modig när det gäller mat. Smaka saker jag inte vet vad det är och testa nya grejer. Jag tog till exempel en kebabpizza idag istället för en margerita som jag alltid tar. Det är stort! Jag safe:ar så mycket när det gäller mat, tar sånt jag VET är gott så riskerar man mindre.
 
Men, ibland kan man ju hitta bra deals och sånt kan motivera mig till att testa något annat. Stockholms matmarknad och Luzette är två exempel där man via Rabble kan få rabatt. Hade utan tvekan provat den maten om jag hade bott lite närmare. Brukar ni testa nya grejer eller matsafear ni som jag?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av N:

Jag är väldigt kräsen med mat och testar helst inte nya grejer men jag har också börjar försöka! Vilket är bra för jag har ofta gillat det jag testat :D

Svar: Man måste ju börja någonstans :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Cassandra Haraldsson:

Kan vara nyttigt att lämna sin comfortzone ibland :)

Svar: Ja verkligen!
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av LIVSGLITTER:

Svar: Tack rara du! haha, men ja jag förstår precis, har en liten herre på 5,5 år som inte alls vill fastna på kort, han är både hög och lågt ❥ Ha en fin dag, kramar L

Svar: Det är inte lätt ;)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Jag tycker att det är jätte roligt att testa nya maträtter :-D Kram

Svar: Ja egentligen är det ju det! Är mest rädd att jag inte ska gilla det så har jag wasteat massa mat :(
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av catrin monica sandberg:

Jag gillar att testa nya saker inom vissa gränser. Exempelvis kan jag testa musslor i en ny smak en det jag brukar ta men aldrig att jag testar sniglar, äta insekter osv.

Svar: Insekter skulle jag kunna prova men musslor känns mer läskigt! Men varför egentligen, är ju normalt med musslor. Det är konstigt hur det är :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :