Jag älskar min arbetsplats

publicerat i Everyday;
Jag bjöd på semester-kakor-fika-muta-grej igår.
 
Jag har en mycket fin och bra arbetsplats. Det är givetvis höga krav, en del stress och allt som hör säljjobbet till, så ni vet att jag faktiskt jobbar också. Men när det kommer till sakerna emellan, de små sakerna som är otroligt viktiga så blir jag alldeles jätteförtjust!
 
De uppmanar till att man ska vara den man är, punkt slut. Folk är jordnära, opretantiösa och otroligt trevliga och hjälpsamma. De är oerhört kunniga och duktiga men är inte nedlåtande fast man vet mindre. Kollegorna är helt suveräna och det är lite tråkigt med helg och grejthöjta när det är måndag igen! Man får vara människa och man har frihet under ansvar, precis som det ska vara.
 
I alla fall, ni måste titta på youtubeklippet. Det är sju sekunder men sammanfattar väldigt bra det jag försöker få fram. Det var igår eftermiddags som de tog fram segwayen och en mantel och lattjade. Det postades på facebook av den som spelade in det och sekunden efter hade VD:n (tror jag det var) gått in och delat länken via jobbets egna facebooksida. I give you - Network Boy to the rescue!
 
 

Kommentera inlägget här :