Inne i en rusch

publicerat i Everyday;
Har ni någon gång vart med om en period då tiden inte bara sprang iväg utan snarare sprang iväg som om den hade stulit något? Och sedan blickat tillbaka och tänkt åhfan de var ju tre månader sedan nyss? Jag kom på mig själv med att vara inne i en sån rusch just nu, och fort går det!
Vi har ett rätt inrutat men ändå najs schema med Fiona som går 15-timmars, Elliot som inte går fritids alls och så lilla fröken här som gör som hon vill. Varje dag börjar därmed i ganska rimlig tid och sedan har dagen några fasta hållpunkter. Och sedan går tiden. Fort fort. Lillasyster som fortfarande är namnlös blir sex veckor på onsdag och det är snart bara en månad kvar till jul. Snart är det alltså 2019 och sedan hinner man bara fundera innan det är vår.
Det är mest därför jag inte hinner med att blogga riktigt. Och medan vår namnlösa lilla snart stora tjej ser assur ut så är jag SÅ nöjd och glad över att jag har tatuerade ögonbryn, så jag kan vara föräldraledig men ändå ha ett ansiktsuttryck.

Fars dag 2018

publicerat i Youtube;
Igår var det som vi nog alla vet Fars dag och då bör vi ära alla pappor! Till vår pappa här hemma gjorde barnen (med lite hjälp) en film där de samlar all kunskap de hittills fått om Robot. Hade jag haft mer tid hade minsta barnet bidragit mer också, men nu blev det ite så.
Min egen pappa pratade jag med och han ville ha en digital kram och det fick han. Han bor 100 mil uppåt så vi ses sällan men pratar desto mer. Igår raljerade han över hur musiken är numera. Och han säger att "det är bara dunka dunka och syntetiska orkesterar". "Och så finns det RAP!" (uttalas rapp). "Vad i helvetet är det då? Världen håller ju tamefan på att gå under". Sedan namedroppade han en artist som jag inte kände igen, men han sjöng som Magnus Carlson. "Ja men som han i Vippe Willow".
Båda papporna som är omnämnda i den här texten är underbara på sina sätt. Den senare saknar jag lite mer så han kanske ska få en film nästa år. Med inslag av lite rapp och syntetiska orkesterar.

Loddo - Novemberboxen

publicerat i Everyday;
I samarbete med Loddo.se
Alla rutiner har vart sisådär efter att lillasyster kom, däribland att hämta ut paket. Men nu har jag äntligen hämtat ut novemberboxen från Loddo.se Detta är min absolut favoritloddo so far! Varför? Därför! Nä, okej. Den var välfylld med massa nytt och kul och det kändes som en bra variation av grejer. Sedan finns det ett par toppar och ett par lite mer botten-grejer i lådan, såhär tyckte jag;
 
Toppen
Nije Cold Brew vad väldigt rolig att smaka. Den innehåller både kaffe samt 10G protein. Så ett bra mellanmål on de go om man också är kaffesugen. Smaken var lite som en latte med smak, sötsliskig, men helt ok. Jag tror också att denna är grym sommartid när det är varmt ute och man är både trött och proteinfattig.
Freebacos durumvete som vi inte har provat än. Men jag gillar alla substitut till pasta och ris så denna ska bli kul att prova.
Volcanic Blend, ett extra mörkrostat kaffe från Cafégo. För en som vill ha kaffe svartare än mordor så låter detta väldigt lockande!
 
Botten
Naturdiet - jag är kroniskt emot att få hem bantningsgrejer av den sorten. Det handlar mer om samhällets kroppshets än om Naturdiet.
Compeed - Jag gillar Compeeds produkter men förra lådan var det också något därifrån!
Jag hittar inga mer bottengrejer. Alltså var det tätt i toppen och ett bra betyg för denna låda!
 
I övrigt så fanns det kex från Belvita som var stenhårda men goda. Chips från Swebar och choklad från Nije. Det var även linskakor med Pizzasmak, intimtvätt från Asan (okej det här är lite botten, det är en helt onödig produkt och om något så kan det rubba ph-balanser att greja på med rengöringsmedel än om dessa ska ha ett bra PH-värde) samt en sån där grej man har i toaletten som gör att det luktar Juiyc Lemon varje gång man spolar.
 
Loddo är en prenumerationslåda som kommer varannan månad och kostar 99 kr per box. Om ni använder koden "yb16" får ni 10% rabatt på första lådan. Läs mer och beställ på Loddos hemsida!