Glad Påsk från Bryssel

publicerat i Resor;
Just nu sitter jag och Robert på flygplatsen i Bryssel och väntar på vårt plan så vi får åka hem. I tisdags flög vi hit och tog sedan tåget till Brygge och efter två nätter där var vi en natt i Gent. Om du sett filmen In Bruges vet du precis vilket klocktorn vi var uppe och tittade i! Jag kommer skriva mer om vår tripp och speciellt om vad som gjorde den lite mer meh, men mer om det någon annan dag.

En oväntad fredagskänsla

publicerat i Everyday;
Fredagen började med rätt mycket fredagspepp. Hämtade en Fiona som snodde min nyckelknippa och visslade oss hela vägen tin till huset. Sedan fick hon ett fredagsbad. I samband med det byttes fredagspeppen ut också mot något annat odefinierat. Vi har klarat oss undan vinterkräksjukan med Elliot som ett undantag och då blev som tur är ingen annan sjuk. Men trots eländet som det ofrånkomligen alltid är så är jag tacksam att det var dagtid och bara en gång. Fiona fick vinterkräksjukan en gång per månad i tre månader nattetid förra året. Så det här var mer av en walk in the park-feeling.
Just nu mår hon tiptop och har gjort hela dagen. Hon har ätit och busat och tramsat sig så nog är hon tillbaka. Men, mitt på dagen idag så kröp hon upp i mitt knä och la sig och somnade (!). Det händer aldrig numera men det är så himla mysigt. Nu ska jag ansluta mig till resten av familjen i soffan och kolla på lördagsfilm och vara tacksam för att det ändå gick över rätt fort.

Biohelg

publicerat i Everyday;
Idag var hela familjen på bio, även om bara två av oss syns. Jag och Fionan gick och såg Alfons med betoning på äta popcorn medan herrarna såg Coco. Jag kommer så mycket ihåg de gångerna jag var liten och gjorde något. Bio dröjde några år till vad jag minns men jag antar att man kan vara lika taggad om man är tre år som när man är sex år. En halvtimma innan vi skulle åka började Fiona klä på sig och hon stod färdig och redo i hallen och ropade på alla andra.
Sedan blev det som jag tycker att det har en tendens attt kunna bli. Efter allt det roliga så är alla trötta och vi vuxna förstår hur vi ska hantera det men barnen i bilen på vägen hem. De kan verkligen inte någonsin låta varandra vara! Det minns jag iofs också när jag var liten. Man vet precis vad som provocerar och så testar man och ser hur långt man kan dra det (jag är lillasyster). Och att bara vara tysta eller att vara själv är ju tråkigt, hehe. Så ja, det är väl inte så konstigt att de uppfinner nya skällsord bara för att se vad som funkar.
Resten av kvällen ska jag förmodligen ägna åt Netflix och sedan sova tidigt. Jag har utbildning imorgon på jobbet och det är superkul men där har jag också lärt mig vikten av att inte somna närmare midnatt.