God fortsättning och måndagsångest

publicerat i Everyday;
Jag kom precis hem efter att ha släppt av mamma på tåget så hon kan åka hem norrut. Sedan storhandlade jag och hej vardag är i rullarna igen! Jag har också under dagen jobbat upp en rimlig måndagsångest. Jag har haft en sån grym ledighet så jag önskar att den kunde fortsätta flera veckor till. Vi har mest tagit det lugnt och umgåtts, spelat spel och ätit mat. Fiona har också haft världens bästa timing sömnmässigt och vaknat närmare 08 varje idag, ibland till och med 09! Alltså hinner man sova ut fast man inte har sovmorgon, underbart! Imorgon börjar den andra verkligheten igen och väckaren ringer 05:50 och jag ska försöka att inte snooza vilket jag är världsbäst på. Men det ska bli kul att träffa kollegorna igen ändå.
Innan jag lämnar nyår och ledigheten helt så måste jag bara visa er efterätten från igår. Min syster ställde upp som efterrättsbakare (vilket hon är sjuk på) och titta vad hon kom med! Den var helt fantastiskt god! Nu ska jag däremot ha ett godis-, snacks-, kak- och glassfritt januari så mer sånthär blir det inte. Och i och för sig, den borde väl gå att frysa ner till februari? :)
 
Nu - ansiktsmask och fuktbomb deluxe. Hela jag har helt appropå ingenting blivit torr som ett fnöske i ansiktet.
Om sju minuter - ÄNTLIGEN! Sista säsongen av Bron!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cissi:

Men wow vilken efterrätt! Hoppas dagen gått bra ;)

Svar: Den var lika wow som den sett ut! Jodå, vi lever! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Dreglar lite när jag ser den efterrätten.. kanske din syrra vill dela med sig av receptet, via din blogg? 😃 Jag vet- Bron!!! Längtar till nästa avsnitt.

Svar: Jag ska se om jag kan ordna receptet! Och JA! ELLER HUR! BRON! Jäklar så bra det är!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :