My lovely baby bump

publicerat i Everyday;
Hej från soff-semester-träsket. Detta är en av få magbilder som finns från den nuvarande veckan, v. 32. Hur kommer det sig att man planerar att ta bilder typ varje kvart och helt plötsligt har det gått en månad? Nåväl, den växer som den ska i alla fall. På onsdag är det dags för besök hos bebismorskan (Fionas omskrivning av ordet barnmorska) och då får vi mer stats på barnet.
Annars så håller vi på med projekt hall, att riva tapet, sätta upp täcktapet och så ska vi måla såsmåningom. Det är tack och lov väder ute så barnen kan vara ute under tiden. Sedan är det roligt att påta med, lagom stora projekt. Oavsett ankomst av bebis (men det bör ju vara ett par veckor bort) så lovar jag att återkomma med hall-bilder!

Semester

publicerat i Everyday;
De första och det främsta, och något som hände samma dag jag gick på semester var att jag blev moster igen! Den är er ursöt liten lillebror som min syster har fått till Fionas kusin. Vi har hunnit hälsa på dem två svängar och Fiona är såå otålig nu för när hennes småsyskon ska komma. Fördelen med att vara gravid och hålla i en nyföding är också att jag har liksom en inbyggd kudde som liggplats.
Annars så har min mamma äntligen kommit hit efter bränder och inställda tåg. Igår satt vi mest bara ute och försökte kyla ner oss med skugga och vind. Sedan hämtade Fiona nagellack och alla fick en fin manikyr och pedikyr av henne. Och till vår stora glädje är det typ 10 grader "kallare" idag så det blir förhoppningsvis lite mer humant fram över. Det vi har inplanerat är en trip till IKEA, annars är vi lika semestriga båda två som mer som bara är och gör det vi har lust med, så skönt!