Sovrumslifehack - korgen

publicerat i Inredning, Tips;
First off så är detta inlägg ett shoppingtips. Denna korg och en i storlek mindre finns på Rusta nu för 99 resp. 49 kr. Som hittat! Har letat efter en sån läng som ligger på en mer rimlig prisnivå eftersom jag vet exakt vad jag ska ha den till. Och det leder mig till det bästa sovrumslifehacket!
Hos oss finns det alltid kläder som inte är smutsiga men de är heller inte rena. Var ska de va? Historiskt så har de alltid följt tyngdlagen och singlat ner på golvet och med jämna mellanrum blivit till en ohanterligt stor hög av kläder som tillslut allihopa åker ner i tvättkorgen. Om jag har en stol i sovrummet så blir det liksom på samma sätt, skillnanden är bara att stolen tillslut välter av alla odefinierade plagg. Jag började då istället med att ha en korg på golvet (inte just denna då, men de fyller samma funktion) och dit åker allt som inte hör hemma någon annanstans. Så fort den är full tömmer jag den och sorterar. Här ligger också alltid mjukisbyxor som är standard att jag svirar till om hemma. Allt ligger alltså lättåtkomligt men det ser inte rörigt ut.
Jag försöker också dra ner på tvättandet och inte tvätta saker i onödan. På grund av miljö och att kläderna håller bättre. De flesta saker är heller aldrig skitiga utan de är bara använda. Så korgen hjälper till att ha lite plagg on hold tills dess attt jag måste agera. Men då har jag inte behövt sparka runt kläderna på golvet i ett par veckor först.

Taggar: inredning, korg, moseskorg, rusta, sovrum, sovrumsinredning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fröken hauffman:

Känner igen det där 😅😇

Svar: Haha ja, lätt hänt. Gravitation är gravitation :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilken fin korg du hittade! :-D Kramis

Svar: Jaa! Har letat länge och denna var i en vettig prisklass! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag tvättar endast kläder som är smutsiga. Tröjor som jag har i mina outfits tex vädrar jag bara och hänger sedan tillbaka :)

Svar: Smart! Ska helt klart sno inspiration från dig!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :