Loddo - Septemberboxen

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är ett samarbete
Jag är med i Loddo.ses expertpanel och får deras box varannan månad för att recensera. Det ni ser ovan är alltså innehåller i Loddo-boxen för denna månad. (Ljusstaken har jag med som dekoration). Om vi kikar lite närmare på innehållet hittar vi;
- Elya, ekogoloisk läsk med hälften så mycket socker, som traditionell läsk och den innehåller inget konserveringsmedel. Denna har jag inte hunnit smaka än men tycker att allting som är ekologiskt och har mindre socker är ett bättre alternativ. Sedan visst, vatten är så ekologiskt och sockerfritt som det kan bli. Men omväxling förnöjer och jag ser fram emot att smaka den!
- Softlan Complete Care, sköljmedel som hjälper till att bevara färg, ge 2x mindre noppighet och ska enligt beskrivningen ge den bästa mjukheten. Vi använder inte sköljmedel, men det känns vettigt med något som håller kläderna fräscha längre för att minimera köp- och slängeffekten för att kläderna känns slitna fast funktionen finns kvar.
- Colour Catcher, tvättduk som förhindrar missfärgningar. Den här produkten köper vi redan regelbundet och jag älskar den! Jag blandar numera färger hejvilt och slänger in en tvättduk och man var färgen fastnar - just det - på tvättduken. Fördelen är helt klart att vi kan tvätta full maskin varje gång vilket känns både bra och rimligt.
- Yelli, soppmix - Förutom tvättdukarna är denna på förhand favorittippad. Vi konsumerar linser som det är idag och jag ser framemot en variant som "bara är att koka ihop" med färdig smaksättning. Fiona älskar den röda linsgrytan som Robert brukar göra och skulle välja den över pannkaka alla dagar i veckan. Så det ska bli spännande att se vad hon tycker om denna.
- Colgate Sensitive Pro-Relief, tandkräm som ska ge lindring mot ilningar i tänderna. Nischade produkter som ska lösa ett specifikt problem är lite mer svårflörtade om man som jag, i detta fallet, inte har problem med ilningar i tänderna. Men jag gillar alla Colgates tandkrämer så kommer att använda den. Men huruvida mina icke existerade ilningar uteblev kommer jag ha svårt att uttala mig om.
- Nutrilett Quinoa Nut Crunch, måltidsersättningarbar. Jag uppskattar att man får testa nya saker men i det här fallet har jag lite svårt för att de kallar den för just måltidsersättning. 200 kcal är inget som räcker för mig och jag skulle snarare se det som ett mellanmål om lunchen blev panikliten. Eller om man kan komplettera med något mer. Jag har aldrig ätit en bar som ersättning för en måltid och inte vart superhungrig efter en timma. Men smakmässigt tror jag att det är en hit!
- Nextory, en gratis månad. Vad vore hösten utan böcker? En höst ändå, förvisso, men jag tycker att det är en väldigt bra grej att få med i en höstbox. Här fick man 30 fria dagar och man kan lyssna obegränsat.
                                                                          ***
Jag tycker att den här boxen var bra och lagom fylld. Jag kommer definitivt konsumera det mesta i lådan och jag tyckte att linssoppa och ljudböcker är bra ingredienser i en höstbox. Vad tyckte ni om boxen? Har ni testat Loddo.se?
Loddo är en prenumerationsbox som kostar 99 kr per box och den kommer en gång varannan månad. Om ni anger koden "yb16" får ni 10% rabatt på er första box. Läs mer om den på Loddo.se's hemsida!

Taggar: loddo.se, prenumerationsbox, prenumerationstjänst;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av camilla å:

Fan vad kul med en liten överraskningsbox sådär! Det kanske man ska spana in....... gotta love them surprises... Tänker dock att man lär få en del skit som man inte behöver/vill ha/redan har osv?!

Svar: Jag älskar såna här boxar! Och sånt jag inte vill ha ger jag bort - så blir andra glada istället :) Alltid kul att testa och se vad man tycker om inte annat :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :