I valet och kvalet

publicerat i DIY;
Tidig höst började jag sticka på en kofta till mig. En typisk vinterkofta som är mönsterstickad och med hål i sig. Jag är färdig nu, men har gjort så mycket fel! Samtidigt så har alla fel lärt mig så mycket mer om stickning och jag är framförallt väldigt taggad och glad över att den är färdigstickad! Det som återstår innan ni får en riktig showoff med hänvisning till mönster och garn är att jag ska sätta på andra knappar som jag beställade idag. Men sedan så.
Eftersom jag är nöjd med min insats men osäker om jag egentligen tycker att den är snygg så funderade jag på om jag ska riva upp den. Men jag har bestämt mig för att jag gillar den ändå så den får vara kvar. Även om man kan resonera som att jag förmodligen har tappat det helt om jag skulle riva upp en kofta som tagit massor av timmar i anspråk så känns det lika märkligt att ha garn för flera hundra i en kofta som bara får ligga. Men eftersom den är gjord av ull är den så sjuk varm och härlig så det här kommer bli en måste-kofta i vinter. Jag tror också utan att ha testat att både ett svart linne och en vit skjorta funkar under. MHM!
Nu ska jag gå vidare med nästa stickprojekt. Det är en liten kofta till en liten ny människa som en bekant ska få nästa år. Men det är lika bra att börja nu!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carin H Brander :

Om man skulle repa upp allt som blivit lite fel skulle det inte bli mycket kvar. Jag tror aldrig jag har gjort något projekt perfekt och då har jag ändå stickat i typ 20 år (omg!). Lovar att det inte är någon annan som ser felen!

Svar: Men tack! Det var välbehövlig pepp! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Den ser ju toksnygg ut

Kommentera inlägget här :