Höstmys med doftljus

publicerat i Inredning, Samarbeten;
Inlägget är ett samarbete med Doftriket
Så fort det börjar bli mörkare ut så vill jag helst av allt sitta i soffan hela kvällen och bara mysa. Framför tv:n, med en pod, med en stickning eller med en person. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör så länge att jag gör. För att skapa den ultimata mysfaktorn så gillar jag ljus i allmänhet och doftljus i synnerhet. De bästa doftljusdagarna är egentligen alla dagar. Men en filmkväll med en filt, lösviktsgodis, doftljus och regn utomhus är en svårslagen kombination. Det är även därför jag uppskattar hösten lite mer. De bästa kvällarna är då man kan vara inne och ta igen sig.
Jag har testat många olika varianter av doftljus men antingen så brinner de ner för fort, doftar för lite eller så luktar de inte lika gott tända som släkta. Ett sorts doftljus som däremot alltid leverar är Yankee Candle doftljus. De luktar SÅ gott och så intensivt och står det Baby Powder på ljuset så doftar det verkligen Baby Powder. De brukar komma med nya släpp på dofter med jämna mellanrum och alla luktar så fantastiskt gott! De finns i många olika storlekar och när man hittar sitt favoritljus kan man passa på att köpa magnumvaranten och den räcker hur länge som helst.
En annan sort som jag verkligen gillar är Woodwick doftljus. De har precis som Yankee Candle en grym doft och hela hust fylls med Vanilla Bean. Något som också är grymt med just Woodwick är att de knastrar som om man hade en öppen brasa! Jag brukar också använda förpackningarna från doftljus till förvaring för sminkpenslar och de flesta är perfekta för det. Annars fungerar förpackningarna bra som vaser för sticklingar eller till och med som små krukor! Brinntiden för båda sorterna som ni ser i det här inlägget är hur långa som helst så man får verkligen det man betalar för!
Brukar ni höstmysa med ljus?

Taggar: doftljus, doftriket, woodwick, yankee candle;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Mys

Kommentera inlägget här :