Fredagsfeelingen och helgens planer

publicerat i Everyday;
När jag hade hämtat Fiona på dagis åkte vi hem och skulle gå in huset. Hon sprang förbi ett vattenpöl och en meter efter den stannade hon. Sedan konstaterade hon högt, jag har stövlar på mig! Sedan hoppade hon ner i vattenpölen och plaska runt en stund. Vi har sagt till henne när hon har vanliga skor att man bara får hoppa i vattenpölar med stövlar och det kom hon ihåg. Det satte liksom nivån på fredagen tänker jag, hoppa i en vattenpöl, bör inte finnas mycket som konkurrerar på listan top tre aktiviteter om man är två år.
Helgens planer består av att förhoppningsvis secondhandfynda. Jag tänkte åka med Fionan och se om jag hittar lampskärmar, små glas och krukor. Krukorna fyller sin vanliga funktion. Men jag har lite andra planer med både lampskärmen och de små glasen. Jag återkommer med vad jag tänkte göra och varför när och om jag hittar det jag söker.
På söndag ska jag ha ett klädparty då en tjej kommer och visar kläder från Me & I. Jag var på ett förra hösten och köpte ett par plagg. Tycker att de håller en bra kvalitet och jag älskar att allt är stretch och mjukt, så det känns lite som att man har mjukiskläder på sig på jobbet, men i hemlighet. Jag har tjuvtittat på kollektionen och har siktat in mig på att i alla fall prova en klänning som verkar hur grym som helst.
Vad ska ni göra i helgen?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Vilket litet snille som minns den regeln! Mina "glömmer" alltid att man var tvungen att ha stövlar på sig. Busungar.

2:a kommentar, skriven , av Fröken:

Kloka Fiona! :-) Kan faktiskt sakna att få hoppa i vattenpölar under arbetstid ibland... Det borde fler vuxna göra! ;-) Hoppas du hittade något fint på klädpartyt? Jag skulle också ha gått på en sådan visning i söndags men blev sjuk. :-(

Kommentera inlägget här :