En närmare kik på IDUN och Real Techniques

publicerat i Smink, naglar & hår;
Alltså, ibland vinner jag grejer som är helt magiskt underbara även om det inte nödvändigtvis är vinsten med störst värde. I denna tävling hade IDUN och Real Techniques slagit sig ihop och vinsten var det ni ser ovan. En foundation och ett puder från IDUN och två penslar, samt 4 sponges från Real Techniques.
Underlaget som faktiskt fanns i min nyans, alltså nästan vitt, är helt baserat på mineraler och för min del märker jag en stor skillnad på min hy om jag väljer mitt underlag mer noga. Just nu har jag en foundation från Estelle & Thilde och den är också kemikaliesnäll mot huden. Är hittills skitnöjd med underlaget och det känns fint att gå in i höst- och vinterperioden med en nyans som passar mig. Så tips om du också är blek!
Jag har vart jättenyfiken på verktygen från detta märke superlänge. Har provat deras sponges innan och det är ett grymt sätt att få en riktigt bra bas på. Penseln är so for väldigt bra och rogueborsten precis lika trevlig. Så ja, även om jag ska vara hemma på helgen så sminkar jag mig bara för att testa. De lossar dock inte ett enda strå. Är det något jag är less på så är det budgetborstar som är dåliga från början till slut. Man får vad man betalar för och sminkborstar är inget undantag. Dessutom brukar resultatet bli mycket bättre med bra verktyg. De behöver såklart inte nödvändigtvis vara dyra, men ni vet när halva bortsen släppet första gången finns det ett incitament till att bli lite ledsen för att jag är dumsnål.
Nu blir det ansiktsmask och Game of Thrones. Vi har börjat titta om från säsong ett i väntan på nästa säsong. Ett bra val av oss, visar sig att det är mycket enklare att hänga med bland alla namn.

Taggar: idun, real techniques, smink, underlag;

Kommentera inlägget här :