Snart Halloween!

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är ett samarbete med partykungen.se
Snart är det Halloween! Jag är supertaggad - men det brukar vara samma visa varje år. Vad ska jag vara? De bästa idéerna får jag alltid efter Halloween. Men i år tänkte jag ligga steget för mig själv och faktiskt planera det här bättre. Förra året fick jag i det sista ihop min kostym då jag var Poison Ivy. Jag hade däremot ingen peruk hemma utan beställde den från Partykungen.se och hade de inte haft sån sjukt snabb leveranstid så hade min outfit inte blivit lika bra, hon har trots allt massor av rött hår så det hör som till.
Även om det är väldigt roligt att bygga sin egen dräkt så har jag varken tid eller fantasi så jag tänker att internet är min bästa vän. Just nu så har Partykungen 3356 olika maskeraddräkter så det finns många alternativ! Det jag är mest sugen på genom att bara ha kollat igenom litegrann är Trinity från Matrix, Leeloo från Femte Elementet eller Rey från Star Wars. Det jag gillar med utbudet är att det inte bara är Sexy Police Women eller Naughty Nurse som finns. Om man vill så ska man givetvis vara så sexy man har lust med men det finns i alla fall alternativ. De har också både premiumdressar eller budgetdräkter beroende på ens budget och hur mycket man vill spexa till det.
Jag kan väl också konstatera att det tar bra mycket mindre tid att klicka hem något färdigt än att springa runt hela staden för att hitta nog många plastblommor att slakta för att sedan limma fast dem. Extra win är det att man faktiskt (om man är ute i god tid) hinner prova grejerna hemma, gå in dem och prova sminket till. I stället för att hela kvällen fundera på om dräktens ens håller för dans in på småtimmarna.
Firar ni Halloween? Vad ska ni klä ut er till?
Save

Taggar: halloween, maskeraddräkt, partykungen.se, poison ivy, röd peruk;

Kommentera inlägget här :