Och så tar vi i

publicerat i Träning;
Jag har skrivit ungefär hundra gånger att jag ska ta tag i träningen. Och nu vågar jag nog äntligen påstå att jag faktiskt har gjort det också! Bilden är tagen från min systers nya hus där jag är på väg att göra en pullup. Klara av dem fortfarande men det är bara en i taget än så länge. Och förutom det så har vi min kära tisdagsdans.
Poledance är skitjobbigt, asroligt och jag vill aldrig att det ska ta slut. Däremot så tar faktiskt nivå ett slut om två-tre veckor så jag signade upp mig för nivå två. Jag vet inte om jag skulle säga att jag har duktig men jag har roligt och har träningsvärk i varenda muskel efter det så någonting händer ju. Känner framförallt i min rygg att det inte alls gör lika ont så det är win-win-win.
Utöver det så har jag vid några tillfällen sprungit eller gått promenader på kvällarna. Jag har också testat gymmet på jobbet och tänker mig att jag ska bli en lunchtränare och framförallt träna styrketräning för det är SÅ himla roligt. Marklyft, bänk och pullups (nåja, pullup) är roligaste och jag hatar att bara träna biceps men allt som allt är det kul ändå. Och än en gång, jag har inte lika ont, vilket är det absolut viktigaste. Känner mig också piggare vilket är en trevlig bieffekt, så då orkar jag träna mer eller i alla fall vara vaken lite längre.
Nästa steg är att skaffa en egen poledancestång så jag kan träna hemma men jag måste hitta något som vårt tak pallar. Vi har gipsskivor i taket och jag trooor utan att veta att det inte är det bästa som finns att smälla upp en stång då. Men vi får se!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carolina:

Va duktig du är 💪🏻

Svar: Men TACK fina du! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :